Televizija Vogošća dostupna u HD kvaliteti na MojaTv *Arhiva

Info: Aktivni članci 480, Arhivirani članci 3594

Sa ciljem podizanja kvaliteta svojih usluga početkom ove sedmice, u saradnji sa kompanijom BH Telecom, poboljšan je signal Televizije Vogošća u ponudi kablovskog operatera Moja TV. Gledaoci programa ove televizije mogu pratiti u HD kvaliteti. Kanal RTV Vogošća HD nalazi se u opciji HD kanali.

Informativni, dokumentarni, revijalni i sportski program u vrhunskom kvalitetu slike pružiće potpuno novo iskustvo gledaocima programa TV Vogošća, kaže Edin Spahić direktor JP RTV Vogošća.

5da34e9453614

Dodaje da RTV Vogošća konstantno razvija svoje tehničke kapacitete kako bi svojim gledaocima i slušaocima, osim što kvalitetnije usluge, omogućila bolji prijem signala. Sa tom praksom ćemo nastaviti i u budućnosti. U pregovorima smo i sa ostalim kablovskim operaterima da u svoju ponudu uvrste naš HD signal.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.