Termini upisa prvačića u OŠ “Stari Ilijaš” *Arhiva

Obavještenja

Obavještavaju se roditelji/staratelji djece koja  su 01. marta 2018. godine navršila pet i po godina života da će se upis u prvi razred, u devetogodišnjem obrazovanju,  obaviti u aprilskom roku na osnovu spiskova školskih obveznika  koji su školi dostavljeni od nadležnog organa Općine Ilijaš.

Upis i testiranje učenika će se obaviti prema sljedećem rasporedu:

Centralna škola  “Stari Ilijaš”:
10.04.2018. godine, utorak,  od 8:00 do 16.30 sati
11.04.2018. godine, srijeda, od 8:00 do 15:00 sat
Područna škola “Malešići”:
12.04.2018. godine, četvrtak, od 8:00 do 11:00 sati
Područna škola “Misoča”:
13.04.2018. godine, petak, od 8:00 do 13:00 sati

Obavezna dokumentacija:

  • izvod iz matične knjige rođenih
  • ljekarsko uvjerenje
  • potvrda o pohađanju obaveznog predškolskog obrazovanja
Autor članka je Redakcija sa 141 aktivnih i 784 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

#IlijašNet #iNet | 2018 IlijašNet© Prvi u Ilijašu
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.