Tim BOSNA Visoko na međunarodnom taekwondo prvenstvu LIVNO OPEN 2018 (Foto) *Arhiva

Sport

Tae kwon do Tim BOSNA na međunarodnom taekwondo prvenstvu LIVNO OPEN 2018, učestvovao je sa svojih 10 takmičara na čelu sa trenerom EDIN KAJEVIĆ – KAJA dana 20.10.2018 goine u Livnu.

Više nego uspješni na međunarodnom prvenstvu LIVNO OPEN 2018

U konkurenciji preko 250 takmičara sa svojih 10 fajtera napravili dobar rezultat kako pojedinaćni tako i ekipni plasman.

ZLATNE medalje osvojili su ;
Sajra Kajević
Tajma Kajević
Davud Mešinović
Fahrudin Adilović
SREBRENE medalje osvojili su :
Imran Bašić
BRONZANE medalje osvojili su :
Edvard Aliomanović
Semir Jusić
Ensar Fejzić

PEHAR ZA EKIPNO DRUGO MIJESTO U KADETIMA.

Za najuspješniju KADETKINJU, proglašena je SAJRA KAJEVIĆ, koja je pobjedila svoje 3 borbe, predstavnice iz HRVATSKE , ubjedljivom razlikom .Ovo su za Sajru Kajević i Imran Bašić ,takmičarski testovi pred KADETSKO EVROPSKO PRVENSTVO koje ce se odrzat u SPANIJI krajem narednog mijeseca.

Narednog vikenda ce Sajra Kajević, nastupiti na G turniru u Beogradu Galeb Belgrade Open 2018 na kome će uzet učešće preko 1000 boraca iz cijelog svijeta.
Ostali takmičari će nastupiti na mešunarodnom turniru u Zenici, Zenica Open 2018.

Svim osvajaćima čestitamo na osvojenim medaljala i rezultatima.

Autor članka je Redakcija sa 128 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.