Topla jesen: Miholjsko ljeto do polovine oktobra *Arhiva

Već od početka naredne sedmice ponovo ćemo moći uživati u sunčanim danima s ugodnim temperaturama. Dnevne temperature penjat će se i do 27 stepeni, a Miholjsko ljeto, prema trenutnim prognozama, nastavit će se do polovine mjeseca.

BiHIlijašZanimljivosti

Da se ljeto još ne predaje, pokazuju i prognoze na nekim od najpoznatijih svjetskih meteoroloških portala. Tako „AccuWeather“ predviđa da će naredne sedmice biti sunčano vrijeme s ugodnim temperaturama, koje će se kretati od 22 do 27 stepeni.

I portal Norveškog meteorološkog instituta (Yr) također najavljuje dosta sunca kada je riječ o Balkanu i BiH.

Toplija jesen

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ), jesen će biti toplija od višegodišnjeg prosjeka.

– To ne znači da neće biti kraćih razdoblja s izrazito nižim temperaturama u odnosu na prosječne vrijednosti. Nisu isključeni ni duži sušni periodi – navode iz FHMZ-a.

Autor članka je Redakcija sa 256 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.