U četvrtak 7. sjednica Općinskog vijeća Ilijaš

Redakcija 20. jun 2021 ID: 18599

U četvrtak 24. juna sa početkom u 10 sati bit će održana sedma sjednica Općinskog vijeća Ilijaš.

Iz predloženog dnevnog reda od 12 tačaka izdvajamo: pod tačkom 3. razmatrati će se Prijedlog Odluke o usvajanju Izvještaja o radu i finansijskom poslovanju Javne ustanove “Kulturno-sportski centar i Radio Ilijaš” za 2020. godinu i tačkom 4. Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Plan rada Javne ustanove “Kulturno-sportski centar i Radio Ilijaš” za 2021. godinu.

Vijećnici će na ovoj sjednici odlučivati o Prijedlogu odluke o raspisivanju općinskog referenduma, kao i Prijedlogu rješenja iz imovinsko-pravne oblasti kojim se utvrđuje javni interes za izvođenje radova na proširenju sistema vodosnabdijevanja sa izvorišta „Jazići“ na lokalitetu Kamenica.

Ma kraju sjednice bit će prezentirana Informacija o stanju iz oblasti socijalne zaštite na području općine Ilijaš za 2020. godinu.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sadržaj iznad je u naš sistem unešen 20. jun 2021 @21:17 od strane autora Redakcija osim ako nije navedeno drugačije (preuzeto, izvor obavezan) i numerisan je unikatnim brojem SN1/2106-202117-18599 koji možete koristiti tokom prijave kako bi znali o kojem se sadržaju radi. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.
Želite li dostaviti saopćenje za javnost, dojaviti vijest, najaviti događaj ili se reklamirati na portalu IlijašNet kontaktirajte nas na:
Email: ilijasnet@gmail.com
Viber poruke: +387 62 118 465
Facebook poruke: Facebook Poruka

Povezani članci

Back to top button