U nedjelju (23.09.2018.) 3. Štukijada na jezeru Starača *Arhiva

IlijašObavještenja

Prodavnica ribolovne opreme “Topfish”, u saradnji sa Udruženjem “Bistro!” iz Sarajeva organizuje 3. Štukijadu na jezeru Starača u Ljubnićima.

Termin takmičenja je 23. septembar 2018. godine (nedjelja), gdje je okupljanje na jezeru predviđeno za 7:00 sati, a takmičenje će se održati u dva kruga po 1.5 sati. Za takmičenje su obezbjeđene i vrijedne nagrade koje je donirao organizator ovog takmičenja. Do sada je prijavljen 21 takmičar, a maksimalni broj takmičara je 24. Primljene će biti i prijave četiri rezervna takmičara zbog eventalnog odustajanja prijavljenih, objasnili su za Radio Ilijaš  iz Udruženja “Bistro!”.

Na jezeru je od danas zabrana ribolova na štuku da bi takmičari imali što bolji ulov, a koja će prestati po okončanju samog takmičenja.

Prijaviti se možete na:
email: info@topfishbih.com
telefon 062/183-885

Autor članka je Redakcija sa 260 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.