U sportskoj dvorani 3. Međunarodni memorijalni turnir “Fikret Fazlić -Fikro” *Arhiva

ObavještenjaSport

STK”Hašim Spahić” Ilijaš organizuje 3. Međunarodni memorijalni turnir “Fikret Fazlić -Fikro” , u znak sjećanja na istaknutog stonoteniskog trenera .

Turnir će biti odigran u subotu 07.04.2018. godine sa početkom u 09,00 sati za takmičare u mlađim kategorijama , a od 10,30 sati za ostale kategorije.

Turnir se igra u kategorijama ; kadeti, kadetkinje, kategorija 30-39, veterani 40-49, veterani 50-59, veterani 60 i veteranke .

Prijave do četvrtka 05.04.2018. godine do 12,00 sati.

Autor članka je Redakcija sa 122 aktivnih i 857 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

#IlijašNet #iNet | 2018 IlijašNet© Prvi u Ilijašu
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.