U subotu XXIII Memorijalni turnir posvećen šehidima i poginulim sportistima BiH Župča *Arhiva

Obavještenja

Memorijalni turnir posvećen šehidima i poginulim sportistima BiH Župča održat će se 28. i 29. jula 2018. godine u organizaciji FK “Mladost” Župča, na stadionu „Bosanskih šehida“.

Protokol održavanja turnira:

28.07.2018. godine (subota) PRVA POLUFINALNA UTAKMICA U 15 sati

FK MLADOST ŽUPČA – FK RUDAR KAKANJ

17 sati SVEČANO OTVARANJE TURNIRA

28.07.2018. godine (subota) DRUGA POLUFINALNA UTAKMICA U 18 sati

FK VELEŽ MOSTAR – NK ILIJAŠ

29.07.2018. godine (nedjelja) UTAKMICA ZA 3. MJESTO U 16 sati, a FINALE U 18 sati

Autor članka je Redakcija sa 142 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE
IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.