BiHZanimljivosti

U Visokom počelo čišćenje i dezinfekcija zelenih otoka i kontejnera

Unaprijed se zahvaljujemo stanovništvu na ukazanom povjerenju i strpljenju!

Danas je JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko putem Službe za čistoću i selekciju/odvoz komunalnog otpada počelo sa čišćenjem i dezinfekcijom zelenih otoka gdje su postavljeni kontejneri i dezinfekciju kontejnera na području grada Visoko.

Čišćenje i dezinfekcija zelenih otoka i kontejnera realizovat će se danas i sutra (nedjelja) u periodu od 07:00 h do 15:00 h.

Sve navedene aktivnosti oko dezinfekcije zelenih otoka i kontejnera finansira iz vlastitih sredstava JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko.

Grad Visoko i JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko zajedno preko svojih nadležnih Službi, do sada su poduzimali sve neophodne mjere zaštite naših građane od koronavirusa (COVID-19), te kako bi se trenutna pogoršanja epidemiološke situacije širenjem koronavirusa (COVID-19) u gradu Visoko svela na što manji broj oboljelih.

5f5ccbffd9af5

Apelujemo na sve stanovnike u gradu Visoko, da svoja motorna vozila uklone i ne parkiraju u navedenom terminu blizu zelenih otoka gdje su postavljeni kontejneri kako bi prostor oko istih bio slobodan, a radnici iz nadležne službe bili u mogućnosti da kvalitetno obave planirane aktivnosti.

Unaprijed se zahvaljujemo stanovništvu na ukazanom povjerenju i strpljenju!

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko

Povezani članci

Back to top button