Učenici OŠ “Hašim Spahić” na finalu Atletskog kupa KS *Arhiva

IlijašSport

U finalu Atletskog kupa Kantona Sarajevo, koje je održano danas  u sportsko – rekretivnom centru “Safet Zajko” učenici OŠ “ Hašim Spahić” ostvarili su sjajne rezultate : obje štafete i muška i ženska  4x100m su prvaci kantona s tim da treba naglasiti da je ženska štafeta bila najmlađa  u  ovom finalu. Učenik Sejdić Almir je vicešampion KS  na 60m i učenik Hrvat Alen je vicešampion na 300m.

Organizator takmičenja je Ministarstvo kulture i sporta  KS. Na takmičenju su učestvovale sve osnovne i srednje škole KS a danas je bilo finale 8 najboljih rezultata u svim disciplinama.

Sejdić Almir je vicešampion KS na 60m dok je Hrvat Alen  vicešampion na 300m.

Učenike na ovom finalu Atlestkog kupa KS predvodio je nastavnik  Voloder Mujo. Upućujemo iskrene čestitke učenicima I nastavniku.

Autor članka je Redakcija sa 132 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.