Učenici SŠC „Nedžad Ibrišimović“ u humanitarnoj akciji za liječenje Amine Bradić *Arhiva

DogađajiIlijaš

U periodu od 19. do 21. decembra 2018. godine (srijeda, četvrtak i petak) učenici Srednjoškolskog centra „Nedžad Ibrišimović“, zanimanja frizer-vlasuljar i kozmetičar, zajedno sa svojim nastavnicama praktične nastave, u Srednjoškolskom centru „Nedžad Ibrišimović“ Ilijaš, kabinet broj 5, vrše frizerske i kozmetičke usluge za sve građane, uposlenike i učenike u okviru nove humanitarne akcije.

Jedna od učenica koja učestvuje u ovom plemenitom poduhvatu je i Amna Bašić, učenica 3. razreda ove škole, zanimanje frizer-vlasuljar, koja sa ponosom nosi titulu juniorske svjetske šampionke u kategoriji “Prestige Bridal Style”.

Sva prikupljena novčana sredstva bit će usmjerena za liječenje naše sugrađanke Amine Bradić. Cijene za pojedinačne usluge nisu određene, nego su dobrovoljne.

Radi se o sljedećim frizerskim i kozmetičkim uslugama:

Šišanje
Pranje kose
Farbanje
Izrada pramenova
Feniranje
Izrada pletenica
Muško šišanje
Brijanje brade
Uljepšavanje noktiju nadogradnja, lakiranje…
Čišćenje lica
Depilacija nausnica i ruku
Parafinski tretman ruku
Čupanje obrva i farbanje

Svi zainteresovani za frizerske usluge mogu se naručiti na broj mobitela 061 513 880, a za kozmetičke usluge na raspolaganju je broj mobitela 062 908 969.

Danas  i četvrtak rade od 12:30 sati, a u petak od 9:30 sati.

Autor članka je Redakcija sa 129 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.