Udar na sirotinju: Paketom od 15 km do glasa *Arhiva

IlijašVideo

Poznata nam je činjenica da se svake godine uglavnom pred izbore a najviše u mjesecu predizborne kampanje daje i šakom i kapom.

Sirotinja je bila žrtva koja je uvijek ispaštala 4 godine zbog paketića koji im stranka uvali još to i medijski pokrije kako su podijelili pomoć ugroženim i sl.

Pratit ćemo ovakve i slične događaje na području Ilijaša posebno u narednih mjesec dana. Vama donosimo video Ćamila Durakovića koji govori upravo o tim paketima.

Pristajete li da budete “roba” koja košta 15-20KM, kolika je i vrijednost tih paketa koje nude u zamjenu za vaš glas?

Autor članka je Redakcija sa 260 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.