United ozvaničio: Fellaini napustio velikana u velikom transferu

Sport

Manchester United je to i konačno ozvaničio: Marouane Fellaini je napustio Engleskoga velikana u senzacionalnom transferu na daleki istok kao veliku prekretnicu za svoju karijeru!

Sjajni Belgijski veznjak Marouane Fellaini od danas više i zvanično nije igrač nezaustavljivog Manchester Uniteda.

Marouane Fellaini se posljednjih dana povezivao s kineskim klubovima, a danas je i zvanično igrač tamošnjeg superligaša Shandong Luneng Taishan. Za United je odigrao 177 utakmica, a postigao je 22 gola i osvojio četiri trofeja.

5c54c2893621d

5c54c28254da0

Prethodno je igrao i za Everton u Engleskoj. Belgijanac je i kod Louisa van Gaala i kod Jose Mourinha imao dobru minutažu, ali kod Solskjaera nema, pa se očekivalo da napusti klub do kraja januara.

I Manchester United će profitirati njegovim odlaskom, naravno i sam igrač, a za sada se ne spominju te cifre. Njemu se klub putem zvanične stranice zahvalio na svemu što je uradio u dresu Crvenih vragova.

5c54c28b9c80e

A zaista je bilo i golova i dobrih poteza, bez obzira što će možda njegov odlazak danas uveseliti mnoge navijače slavnog kluba s Old Trafforda a možda će najbolji biti poslednji pogodak protiv Young boysa u Ligi prvaka…

Autor članka je Fatih sa 34 aktivnih i 0 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email ahmedpasalic96@gmail.com.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.