UPFBiH uvelo servis “Koronavirus – informacije za poslodavce” *Arhiva

Info: Aktivni članci 323, Arhivirani članci 4695

UPFBiH uvelo servis “Koronavirus – informacije za poslodavce” – Udruženje poslodavaca Bosne i Hercegovine od četvrtka 19. marta/ožujka 2020. godine na web stranici (klilom ovdje) uvelo servis za poslodavce na kojem kontinuirano objavljuje aktuelne informacije, odluke i upute nadležnih institucija na nivou države Bosne i Hercegovine, entiteta, kantona i Brčko distrikta BiH u vezi sa aktuelnom situacijom sa pandemijom koronavirusa, koje se objavljuju svakih sat vremena, u periodu od 08:00-17:00 sati, svakoga dana. Na servisu svi mogu dobiti zvanične informacije iz institucija vlasti na državnom, entitetskim, kantonalnim nivoima, te drugih organa koji su vezani za novonastalu situaciju

Na ovaj način želimo pomoći našim članicama, ali i svima drugima da pravovremeno, na jednom mjestu dobiju kvalitetne i tačne informacije o naredbama, odlukama, uputstvima i aktuelnim informacijama zvaničnih institucija u vezi sa pandemijom koronavirusa. Želimo pomoći  poslodavcima, ali i građanima da pravovremeno budu informirani pouzdanim informacijama koje im mogu pomoći u organiziranju poslovnih procesa, odvijanju procesa rada i svakodnevnih aktivnosti“, kažu u UPFBiH.

Osim objave vijesti na web stranici UPFBiH, svim članicama Udruženja poslodavaca FBiH se dva puta dnevno šalju servisne informacije putem e-maila, kako bi bili informirani o svim aktuelnostima vezanim za pandemiju koronavirusa i mjere koje se poduzimaju u Bosni i Hercegovini.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.