Uposlenici i članovi Vijeća roditelja birali direktora OŠ “Hašim Spahić” *Arhiva

IlijašObavještenja

Uposlenici OŠ “Hašim Spahić” i članovi Vijeća roditelja mogli su birati jednog od 4 kandidata za poziciju direktora ove ustanove.

Kanditati za poziciju direktora OŠ “Hašim Spaić” bili su:

  1. Admir Džankić
  2. Azemina Habibić
  3. Muamer Gurda
  4. Nihad Salkić

Nakon uvoda i predstavljanja svih kandidata pojedinačno, sprovedeno je tajno glasanje. Vijeće roditelja većinski je  glasalo za Nihada Salkića dok su uposlenici OŠ “Hašim Spahić”u drugom krugu glasanja izabrali Muamera Gurdu. Nastavak procedure po zakonskim rokovima i okvirima biće sprovedeno kako bi se u što kraćem roku imenovao novi direktor ove ustanove.

5bc4f5c2cf5df

Autor članka je Redakcija sa 119 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.