Upozorenje na poledicu i led tokom jutarnjih sati *Arhiva

IlijašObavještenja

Zbog niskih temperatura, snijeg na kolovozu svih puteva, na području Ilijaša je utaban te je u večernjim satima počeo  da mrzne što će vjerovatno u jutarnjim satima prouzrokovati led na putu. Upozoravamo pješake i vozače da budu oprezni u jutarnjim satima.

Službe za održavanje puteva su na terenu i čine sve da putevi budu prohodni i sigurni za vozila. Na građane apelujemo da se kreću opezno. Napominjemo da u samom gradu većina trotoara nije očišćena i da je pješacima otežano kretanje, molimo vozače da budu maksimalno oprezni u užem dijelu grada i da paze na pješake.

5c15818c63c40

TAGOVI:
/ / /
Autor članka je Redakcija sa 130 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.