Upriličena svečanost u obnovljenoj Područnoj školi „Kamenica“ *Arhiva

DogađajiIlijaš

Učitelji i učenici Područne škole Kamenica nastavu će od ovog decembra pohađati u potpuno obnovljenoj školi i optimalnim uslovima. Tim povodom upriličena je svečanost uz prigodan program, igrokaze, recitale, igre i ples koji su pripremili vrijedni đaci ove škole, a publiku su pored roditelja i nastavnika, činili i predstavnici lokalne vlasti, vijećnici, zastupnik u Skupštini KS i drugi.

Područna škola Kamenica pripada Osnovnoj školi „Srednje“ čiji direktor Refik Kurtović nije krio zadovoljstvo zbog još jednog uspješno realiziranog projekta, zahvaljujući podršci Općine Ilijaš.

Školu u Kamenici  pohađa 31 učenik, a nakon što je uspješno izvođač radova Fazum gradnja okončao projekat rekostrukcije objekta, najviše ih, kako su nam kazali, raduje što za njih „ove zime nema zime“.

Sadržaj ovog članka prenosimo sa Rado Ilijaš@Preuzeto.
Autor članka je Redakcija sa 129 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.