Uručena pomoć porodici Handžić iz Bioče *Arhiva

Info: Aktivni članci 655, Arhivirani članci 3920

Da, još uvijek ima porodica koje su u stanju socijalne potrebe, a ima i dobrih ljudi koji pomažu. Stanje socijalne potrebe danas je svakodnevnica u gotovo svakom mjestu naše lijepe BiH, u Federaciji i RS podjednako.

Nedžad Žiga – Dadano ovog puta obradovao je porodicu Handžić u Bioči, zajedno sa svojim prijateljem Amirom Hajradinovićem prikupili su sredstva za kupovinu namirnica koje su uručene ovoj porodici.

Ovo nije prva pomoć Handžićima, činio je Žiga to u više navrata. Gospodin koji živi u Dijaspori  pomaže porodicama u BiH, te nam poručuje da nikada neće prestati pomagati porodicama koje trebaju pomoć dobrih ljudi. Jer kako se može vidjeti država ne vodi računa o ovakvim problemima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.