Uskoro asfaltiranje puta u Donjoj Luci *Arhiva

Ilijaš

Uskoro bi trebali da počnu radovi na asfaltiranju transfernog puta u Donjoj Luci. Ovaj put spaja Donju Luku sa Ribarićima.

Put je djelomično asfaltiran osim nekih 300 metara koji će, kako kažu mještani nakon dužeg perioda tek sad da bude kompletiran. U više navrtata mještani su sami ovu dionicu nasipali kako bi koliko toliko sanirali rupe koje u toku kiša postanu problem za pješake.

Zahvaljujemo se Općini Ilijaš što je uvidjela važnost ovog dijela Luke i što će olakšati kretanje kako vozila tako i pješaka .

Radovi bi trebali biti završeni u roku od 30 dana nakon što započnu.

Autor članka je Redakcija sa 261 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.