Uskoro proširenje puta u Industrijskoj zoni Luka *Arhiva

Info: Aktivni članci 589, Arhivirani članci 4683

Ovih dana trebali su početi radovi na proširenju puta u MZ Luka (Industrijskoj zoni “Luka”) u dužini od 400m. Vrijednost radova je 400.000,00 KM.

Sredstva za realizaciju projekata obezbjeđena su u Budžetu Općine Ilijaš, a projekti se realizuju putem Službe za saobraćaj, stambeno-komunalne poslove i građenje Općine Ilijaš.
Postupkom javne nabavke za izvođenje radova kao najpovoljniji ponuđač izabrana je firma GEO-PUT D.O.O. Maglaj.

Mjesec dana nakon što je GEO-PUT D.O.O. Maglaj potpisao sa Općinom Ilijaš ugovor o izvođenju radova, radovi na proširenju puta još nisu počeli.

Napominjemo da je proširenje ovog puta značajno za Industrijsku zonu Luka gdje će se olakšati pristup svim objaktima i firmama koje se tu nalaze.

Više detalja donosimo uskoro.

5bb3345af02715bb336889bb52

 

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.