Uskoro ugradnja ograde uz rijeku Misoču uz pješački put kod osnovne škole Stari Ilijaš u Starom Ilijašu *Arhiva

Info: Aktivni članci 534, Arhivirani članci 4439

Uz pješački put kod osnovne škole Stari Ilijaš planirana je izgradnja zaštitne ograde kako bi se poboljšala sigurnost učenika koji pješače ovom dionicom do škole.

Dužina ograde koja treba biti ugrađena je oko (izmjerena dužina  ) 239 metara . Ugradnja ove ograde planirana je do kraja godine. Ugovor o izvođenju radova još nije potpisan mada je odabran izvođač radova.

5bcf15a6bce0b

Donijeta je  Odluka o izboru drugoplasiranog ponuđača: “LIŠĆEVICA-PROMET” d.o.o. Ilijaš, sa ukupnom vrijednošću ugovora od 17.103,20 KM bez uračunatog PDV-a, što sa uračunatim PDV-om iznosi 20.010,74 KM.

Obzirom na gore navedeno, ugovorni organ je dužan da postupi u skladu sa članom 72. stav (3) pod a), tj. proglasi Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača, “SACOM'M.o.o. Sarajevo, broj: 04/4-23-1957/18 od 14.09.2018.godine, ništavnom i dostavlja prijedlog ugovora ponuđaču koji je po rang listi odmah nakon ponude najuspješnijeg ponuđača tj. donosi Odluku o izboru drugoplasiranog ponuđača, a to je: “LIŠĆEVICA-PROMET” d.o.o. Ilijaš, sa ukupnom vrijednošću ugovora od 17.103,20 KM bez uračunatog PDV-a, što sa uračunatim PDV-om iznosi 20.010,74 KM.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.