Uskoro ugradnja ograde uz rijeku Misoču uz pješački put kod osnovne škole Stari Ilijaš u Starom Ilijašu *Arhiva

IlijašObavještenja

Uz pješački put kod osnovne škole Stari Ilijaš planirana je izgradnja zaštitne ograde kako bi se poboljšala sigurnost učenika koji pješače ovom dionicom do škole.

Dužina ograde koja treba biti ugrađena je oko (izmjerena dužina  ) 239 metara . Ugradnja ove ograde planirana je do kraja godine. Ugovor o izvođenju radova još nije potpisan mada je odabran izvođač radova.

5bcf15a6bce0b

Donijeta je  Odluka o izboru drugoplasiranog ponuđača: “LIŠĆEVICA-PROMET” d.o.o. Ilijaš, sa ukupnom vrijednošću ugovora od 17.103,20 KM bez uračunatog PDV-a, što sa uračunatim PDV-om iznosi 20.010,74 KM.

Obzirom na gore navedeno, ugovorni organ je dužan da postupi u skladu sa članom 72. stav (3) pod a), tj. proglasi Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača, “SACOM’M.o.o. Sarajevo, broj: 04/4-23-1957/18 od 14.09.2018.godine, ništavnom i dostavlja prijedlog ugovora ponuđaču koji je po rang listi odmah nakon ponude najuspješnijeg ponuđača tj. donosi Odluku o izboru drugoplasiranog ponuđača, a to je: “LIŠĆEVICA-PROMET” d.o.o. Ilijaš, sa ukupnom vrijednošću ugovora od 17.103,20 KM bez uračunatog PDV-a, što sa uračunatim PDV-om iznosi 20.010,74 KM.

TAGOVI:
Autor članka je Redakcija sa 132 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.