Uskoro završetak rekonstrukcije ulice Hašima Spahića, iznad Šipadovih zgrada (FOTO) *Arhiva

Info: Aktivni članci 340, Arhivirani članci 4695

Nakon što su prošle sedmice završeni radovi na asfaltiranju dijela ulice Hašima Spahića, iznad Šipadovih zgrada, zatim pripreme kako bi ostatak ulice bio asfaltiran, danas je počelo asfaltiran plato iznad garaža nakon čega slijedi asfaltiranje ostatka ulice, a samim tim i ovaj projekat će biti kompletiran.

Moramo napomenuti da rekonstrukcija obuhvata asfaltiranje kolovozne trake širine šest metara i trotoara sa jedne strane, te izgradnju dijela separatne kanalizacije koja uključuje oborinsku i fekalnu kanalizaciju.

Ovaj zajednički projekat Općine Ilijaš i Direkcije za ceste Kantona Sarajevo se ubrzano realizuje, a njegova vrijednost je 233.983,00 KM.

Izvođač radova je firma “Halilović” d.o.o. Ilijaš, a nadzor će vršiti Zavod za izgradnju Kantona Sarajevo.

Svi uposlenici koji rade na ovom projektu poštuju scijalnu distancu kao i druge mjere Kriznog štaba.

5ea1947dd20f4 5ea19484a6836 5ea19489a24ff

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.