Nešto malo o IlijašNet

Mi smo Nezavisni Internet Medij koji pokriva područje Bosne i Hercegovine regiona i prenosi vijesti iz citavog svijeta. Nalazimo se u gradu Ilijaš, nedaleko od Sarajeva.

IlijašNet ima dugu historiju u svijetu informisanja a sve to je počelo davne 2004. godine. S ciljem što boljeg informisanja naših građana o dešavanjima IlijašNet je s vremenom bio opredijeljen u mnogim segmentima a aktivno Informativno -Obrazovno opredjeljenje je od 2016. godine. Portal je politički neovisan i finansira se ličnim sredstvima.

Naš zadatak

Naš zadatak je propratiti sva obrazovna, kulturna, sportska i politička dešavanja sa područja naše općine. Također se trudimo da ispratimo i mnoga druga dešavanja sa područja drugih općina gdje se održavaju razna takmičenja, skupovi i manifestacije gdje su često učesnici građani s prostora naše općine kao i informisanje o dešavanjima širom svijeta koja su od globalnog interesa. Šira slika na svjetskoj sceni dešavanja nam je takođe jedan od prioriteta.

Naš cilj

Naš cilj je promovisanje našeg grada kao i uspješnih osoba široj javnosti u što boljem izdanju, te tako naš grad podići na jedan veći nivo. Naš prioritet su dešavanja kulturnog, obrazovnog, informativnog i sportskog karatkera kako na lokalnom nivou tako i na nivou BiH i ostatka svijeta.

Poziv Građanima

Pozivamo sve zainteresovane građane i građanke dobre volje da nam se pridruže, te da svojim radom, idejama i prijedlozima učine ovaj portal boljim i kompletnim. Budite dio naše  ekipe koja će doprinjeti boljem statusu svih naših građana kako u BiH tako i u dijaspori. Pridružite nam se i budite dio tima!

Podržite naš rad?

IlijašNet je neovisni medijski projekt koji egistira duže vrijeme i finansiran je vlastitim sredstvima. Svojom donacijom pomažete naš rad i omogućavate neovisnost našeg rada. Donirajte prema svojim mogućnostima: bez obzira na iznos, svaka donacija potaknut će nas u naporima da povećamo kvalitetu portala.

Ideje i sadržaj.

Imate li ideju koju bi mogli implementirati u sadržaj portala slobodno nam se javite. Sve vaše prijedloge, sugestije i kritike maksimalno razmatramo i ako su sprovodive implementiramo ih u sadržaj portala.

 

Paypal Podrška

Nezavisni info centar za one koji žele da znaju. Informišemo širu javnost o dešavanjima na području Općine Ilijaš i šire.

Cijenjeni posjetioci broj objavljenih vijesti je 197 sa 2077726 pregleda

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Adblock Detektovan

Please consider supporting us by disabling your ad blocker