Visoko: Mještani Paljika javljaju da JKP “Visoko” dovozi i odlaže animalni otpad u njihovoj mjesnoj zajednici *Arhiva

Nekategorisano

Kako su portalu Visoko.co.ba javili mještani Paljika večeras (22.08.) u 21.35sati kamioni JKP “Visoko” odlažu animalni otpad na području njihove mjesne zajednice.

I sami mještani su se okupili u namjeri da spriječe namjere JKP “Visoko”, a o ovom događaju obavijestili su i policiju.

“Sve upućuje na to da se radi o privatnom biznisu pražnjenja klaonica pod okriljem par ljudi iz JKP Visoko. Kasno u noći šalju Skip i kamione, kopaju jamu, trpaju i bježe… tako je i noćas bilo. Na sve strane su drobovi i rasuta crijeva jer su večeras brzo radili zbog nas mještana koji smo odlučili da ih zaustavimo”- rekao je za Visoko.co.ba jedan od mještana Paljika.

izvor: Visoko.co.ba

Autor članka je Redakcija sa 141 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE
IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.