IlijašObavještenja i OglasiPromo

Vizija d.o.o. Visoko: Rezervacija i prodaja stanova i poslovnih prostora, lokalitet Banovac-Ilijaš

Firma Vizija d.o.o iz Visokog do kraja godine počinje sa izgradnjom stambeno-poslovnog objekta u Ilijašu.

Vizija d.o.o Visoko
Društvo za građevinstvo, proizvodnju, trgovinu i ugostiteljstvo do kraja godine počinje sa izgradnjom stambeno-poslovnog objekta u Ilijašu.

PROMO

Lokacija: Banovac, Ilijaš
Površine stanova su: 33.34m2 – 87,29m2

Stambeno-poslovna zgrada će biti locirana uz postojeće zgrade kolektivnog stanovanja na Banovcu, u blizini Tržnog centra i objekta Bingo. Vertikalni gabariti objekta su podrum, prizemlje i šest spratova.

Zgrada će sadržavati 38 parking/garažnih mjesta u podrumskoj etaži pod zemljom, koja je gabaritima veća od nadzemnih etaža, a u cilju obezbjeđenja što većeg broja garažnih prostora za vlasnike jedinica. Prizemlje će prema dostavljenom i usvojenom idejnom projektu sadržavati 6 poslovnih jedinica namjene uslužno -trgovinsko-administrativne-društvene djelatnosti, čija je korisna površina cca 50-80m2. Ostali dio objekta će sadržavati 60 stambenih jedinica, korisne površine u rasponu cca 33-88m2.

Projektovana bruto površina zgrade je cca 5.716,0m2.

U sklopu vanjskog uređenja zgrade planirana je izgradnja dodatnog broja parking mjesta, izgradnja otoka za odvojeno prikupljanje otpada, hortikulturno uređenje sa plašačkim površinama i površinama za invalidna lica, te kolski ulaz u garažni dio objekta.

Za sve informacije kontakt telefon: 061-176-960 Ili email vizijadoovisoko@bih.net.ba.


Građevinska firma „Vizija“ d.o.o. Visoko, počela je sa radom 1998. godine. Bavi se izvođenjem svih vrsta građevinskih radova u građevinskoj operativi. Nude i usluge projektnog biroa. Također, izrađuju ALU, PVC i drvenu stolariju kao i ograde od inoxa. Firma posjeduje i vlastitu trgovinu širokog asortimana građevinskih proizvoda.

Za više  informacija posjetite web stranicu firme klikom ovdje.

Povezani članci

Back to top button