Vogošća: Zlato za Emina Haskića na Judo prvenstvu BiH *Arhiva

Sport

Emin Haskić, član Judo kluba „Vogošća“, osvojio je zlatnu medalju u kategoriji -55kg na Prvenstvu BiH za mlađu djecu i kadete koje je u subotu održano u Novoj Biloj. Pored njega nove medalje za Vogošćane osvojili su i Lejla Huremović (srebro u kategoriji -52kg) i Admir Hadžiabdić (bronza u kategoriji +90kg).
Takmičenje u Novoj Biloj održano je u organizaciji JK „Nova Bila“ i Judo saveza Bosne i Hercegovine a okupilo je više od 300 takmičara iz 40 klubova.

izvor: RTVVogošća.ba

Autor članka je Redakcija sa 140 aktivnih i 784 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

#IlijašNet #iNet | 2018 IlijašNet© Prvi u Ilijašu
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.