Vratuša-Sovrle: Tri mjeseca nakon poplave poklopac šahta nije postavljen

Info: Aktivni članci 553, Arhivirani članci 4683

Tri mjeseca nakon što je voda izbila željezni poklopac šahta na putu Vratuša-Sovrle prilikom čega je došlo do izljevanja i plavljenja puta isti nikada nije postavljen.

Danas na istom tom šahtu, komad plastike izigrava poklopac, koji, nakon poplave, nikada nije pronađen ili zamjenjen. Poklopac nedostaje i na drugom šahtu u blizini.

Brojni građani slali su nam upite po pitanju ovog problema,  o istom smo pisali ali niko ni habera, kako se da vidjeti iz priložene slike iznad.

Nekoliko stotina dalje od ovog šahta desio se još jedan slučaj, otprilike u istom vremenskom periodu, gdje je stub ulične rasvjete pao na auto koje je prolazilo. Popravka nikad nije izvršena.

5ed542a894f83

Ovom prilikom molimo i pozivamo nadležne da se uozbilje i da počnu da rade u interesu građana a ne stranaka, molimo ih da slušaju i prate probleme građana te da iste pokušaju riješiti u što kraćem vremenskom periodu.

Apelujemo svim vozačima koji idu ovom dionicom puta da budu oprezni.

5ed5448b9fcca

Dvije slike iznad su od prije tri mjeseca (mjesec mart, 2020.)

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.