Za 1. i 2 maj cjelodnevne dežure u domovima zdravlja u KS *Arhiva

Info: Aktivni članci 350, Arhivirani članci 4695

Javna ustanova Dom zdravlja Kantona Sarajevo za vrijeme obilježavanja Međunarodnog praznika rada, 1. maja u srijedu i četvrtak, 1. i 2. maja, organizirat će cjelodnevna dežurstva od 07:30 do 20:00 sati.

Dom zdravlja Centar dežurat će za pacijente koji se liječe u općinama Centar i Stari Grad, dok će Dom zdravlja Novo Sarajevo dežurati sa pacijente iz općina Novo Sarajevo i Novi Grad.

Također, za Općinu Ilidža dežurat će Dom zdravlja Ilidža, za Općinu Hadžići Dom zdravlja Hadžići te za Općinu Vogošća Dom zdravlja Vogošća.

Za pacijente iz općine Ilijaš dežurni će biti Dom zdravlja Ilijaš, ambulanta porodične medicine Trnovo dežurat će za Općinu Trnovo od osam do 16:00 sati, saopćeno je iz Press službe Doma zdravlja Kantona Sarajevo, prenosi Fena.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.