Zakon o porijeklu imovine nosilaca javnih funkcija na dnevnom redu sjednice Vlade KS zakazane u četvrtak

BiH

Konačno je došao red na vrlo bitnu stvar, Zakon o porijeklu imovine nosilaca javnih funkcija. Elmedin Konaković na svom je Facebook profilu objavio sledeće:

“Zakon o porijeklu imovine nosilaca javnih funkcija na dnevnom je redu sjednice koju ce Vlada KS odrzati u cetvrtak.
Na sjednici Skupstine KS naci ce se krajem mjeseca.
Cekali dugo jesmo, al’ znali smo da ce kad tad doci.
To sto se zove “politicka volja” napokon imamo!
Vrlo brzo i efikasno reagovali premijer i ministrica pravde i uprave, od dva teksta napravili jedan.
Nece vise biti isto, za pocetak u Sarajevu.”

5c350b8f242aa

Autor članka je Redakcija sa 144 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.