Započela realizacija preventivne dezinfekcije u svim zgradama u Gradu Visoko

Info: Aktivni članci 482, Arhivirani članci 4169

Informišemo stanovništvo i etažne vlasnike koji žive u objektima kolektivnog stanovanja – zgradama da je JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko, odnosno Služba upraviteljstva danas započela realizaciju preventivne dezinfekcije u svim zgradama na području našeg Grada, a koja će trajati do subote (14.03.2020.godine).

Dezinfekcijom će biti obuhvaćene: sve zajedničke prostorije (tavani, stubišta, plafoni, zidovi,patosi i ograde), podrumske prostorije i prostor oko zgrade.

Dezinfekcija objekta je zakonska obaveza koju Služba upraviteljstva sprovodi jednom godišnje, a sve u cilju uništavanja i usporavanja rasta patogenih i drugih mikroorganizama na površinama, predmetima, opremi i drugim zajedničkim prostorijama, a sve u cilju sprečavanja pojave i suzbijanja širenja zaraznih bolesti.

Dezinfekciju objekata sprovodi firma “Ekocijan“d.o.o. Sarajevo.

Ponovo upućujemo molbu svim stanarima da otvore svoje predulaze kako bi se dezinfekcija izvršila što kvalitetnije u svakom dijelu zgrade.

Služba upraviteljstva
JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.