HumanostOpćina Ilijaš

Bebi Merjem Neretljak iz Ilijaša hitno potrebna pomoć, zahvat u Turskoj košta 3.000 eura

Postavlja: Redakcija
Datum objave: 18. apr 2024 @21:34
ID112766

Merjem Neretljak, beba koja ima Spina Difidu ili RASCJEP KICMENOG STUBA imala je do sada 8 operacija. Nakon posjednje operacije Merjem ima napade. Napadi su aktivni, gaje dolazi do toga da se ukoci, poplavi i prestane da dise, pri tome stane i srce.

Otac bebe Merjem nam je kazao da je zahvat planiran u Turskoj i pri tome je potrebno 3.000 eura, plus dodatni troskovi goje ce se uraditi nalazi i goje ce se vidjeti kada ce zahvat biti uraden.

Ovom prilikom na zahtjev porodice objavijujemo apel za pomoć kako bi se potrebni iznos prikupio, te vas molimo da shodno svojim moguénostima pomognete koliko mozete.

Broj ziro racuna: Amila Neretljak – Unicredit bank 3385802554274107, Nisici bb. Ilijas, BiH.

Za sve informacije mozete kontaktirati roditelje bebe na broj telefona:

Adnan Neretljak 061/941-090

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Stavovi izraženi u tekstu iznad, ukoliko je naveden izvor, ne predstavljaju stavove portala IlijašNet. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju naše stavove te su odgovornost autora komentara.*
Saopćenja za javnost, dojave, informacije, najave događaja, pitanja i sl. šaljite na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com

Povezani članci

Back to top button