Mi smo Nezavisni Internet Medij koji pokriva područje Bosne i Hercegovine regiona i prenosi vijesti iz citavog svijeta. Nalazimo se u gradu Ilijaš, nedaleko od Sarajeva.

IlijašNet ima dugu historiju u svijetu informisanja a sve to je počelo davne 2004. godine. S ciljem što boljeg informisanja naših građana o dešavanjima IlijašNet je s vremenom bio opredijeljen u mnogim segmentima a aktivno Informativno -Obrazovno opredjeljenje je od 2016. godine. Portal je politički neovisan i finansira se ličnim sredstvima.

Naš zadatak

Naš zadatak je propratiti sva obrazovna, kulturna, sportska i politička dešavanja sa područja naše općine. Također se trudimo da ispratimo i mnoga druga dešavanja sa područja drugih općina gdje se održavaju razna takmičenja, skupovi i manifestacije gdje su često učesnici građani s prostora naše općine kao i informisanje o dešavanjima širom svijeta koja su od globalnog interesa. Šira slika na svjetskoj sceni dešavanja nam je takođe jedan od prioriteta.

Naš cilj

Naš cilj je promovisanje našeg grada kao i uspješnih osoba široj javnosti u što boljem izdanju, te tako naš grad podići na jedan veći nivo. Naš prioritet su dešavanja kulturnog, obrazovnog, informativnog i sportskog karatkera kako na lokalnom nivou tako i na nivou BiH i ostatka svijeta.

Poziv Građanima

Pozivamo sve zainteresovane građane i građanke dobre volje da nam se pridruže, te da svojim radom, idejama i prijedlozima učine ovaj portal boljim i kompletnim. Budite dio naše  ekipe koja će doprinjeti boljem statusu svih naših građana kako u BiH tako i u dijaspori. Pridružite nam se i budite dio tima!

Podržite naš rad?

IlijašNet je neovisni medijski projekt koji egistira duže vrijeme i finansiran je vlastitim sredstvima. Svojom donacijom pomažete naš rad i omogućavate neovisnost našeg rada. Donirajte prema svojim mogućnostima: bez obzira na iznos, svaka donacija potaknut će nas u naporima da povećamo kvalitetu portala.

Ideje i sadržaj.

Imate li ideju koju bi mogli implementirati u sadržaj portala slobodno nam se javite. Sve vaše prijedloge, sugestije i kritike maksimalno razmatramo i ako su sprovodive implementiramo ih u sadržaj portala.

 

Paypal Podrška

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam. Fokusirani smo na općine: Ilijaš, Brezu, Visoko i Vogošću.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Statistika: Članci: 131, Dopisnici 6, Pregledi 2014410