Ilijaš

Danas je tačno 11 godina od svečanog otvorenja Pješačke zone-Centar Ilijaš

Postavlja: A B
Datum objave: 27. jun 2024 @9:51
ID115266

667d321673997Na današnji dan prije tačno 11 godina, svečano je otvorena moderna pješačka zona u Ilijašu, koja je od tada postala centralno mjesto okupljanja i socijalizacije građana. Pješačka zona – Centar Ilijaš nalazi se u stambeno-poslovnoj zoni koja se prostire na površini od 8.700 m², pružajući prostor za šetnju, odmor i razne društvene aktivnosti.

Projekat izgradnje ove ulice, izrađen od strane vrhunskih stručnjaka, osigurao je da zona zadovolji sve potrebe građana, stvarajući siguran i prijatan ambijent. Ova moderna pješačka zona ne samo da je unaprijedila kvalitet života stanovnika, već je postala i simbol napretka i razvoja našeg grada.

667d320eefbec

Tokom proteklih 11 godina, pješačka zona u centru Ilijaša bila je domaćin brojnih kulturnih i društvenih događaja, pridonoseći jačanju zajednice i promovisanju zdravog načina života. Građani Ilijaša s ponosom koriste ovaj prostor za šetnju, igru, rekreaciju i druženje, stvarajući tako neprocjenjiva sjećanja i jačajući međusobne veze.

667d32055c9f6

Pješačka zona – Centar Ilijaš, svojim modernim dizajnom i funkcionalnošću, postala je nezaobilazno mjesto u svakodnevnom životu naših sugrađana, te predstavlja jedan od ključnih projekata koji su doprinijeli urbanom razvoju Ilijaša.

667d320ae005e

 

 

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Stavovi izraženi u tekstu iznad, ukoliko je naveden izvor, ne predstavljaju stavove portala IlijašNet. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju naše stavove te su odgovornost autora komentara.*
Saopćenja za javnost, dojave, informacije, najave događaja, pitanja i sl. šaljite na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com

Povezani članci

Back to top button