Općina Ilijaš

Koordinacija boračkih udruženja: Čestitka povodom osnivanja 126. Ilijaške brigade

Postavlja: A B
Datum objave: 1. jul 2024 @12:26
ID115459

Poštovani saborci i sugrađani,

Danas, 1. jula, s ponosom obilježavamo godišnjicu osnivanja 126. Ilijaške brigade, simbola hrabrosti, odanosti i nepokolebljivosti. Na ovaj dan prisjećamo se svih onih koji su svojim životima i djelima ispisali najsvjetlije stranice naše historije, braneći čast i slobodu naše domovine.

 

U ime Koordinacije boračkih udruženja, čestitamo vam Dan brigade. Zahvaljujemo se svim pripadnicima 126. Ilijaške brigade na njihovoj hrabrosti, požrtvovanosti i nesebičnom doprinosu. Njihov duh i vrijednosti koje su branili ostaju vječna inspiracija za sve nas.

Neka sjećanje na njihove podvige i žrtve bude trajno urezano u našim srcima, a njihova borba za slobodu i pravdu uvijek vodi naše buduće generacije.

S poštovanjem,

Koordinacija boračkih udruženja

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Stavovi izraženi u tekstu iznad, ukoliko je naveden izvor, ne predstavljaju stavove portala IlijašNet. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju naše stavove te su odgovornost autora komentara.*
Saopćenja za javnost, dojave, informacije, najave događaja, pitanja i sl. šaljite na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com

Povezani članci

Back to top button