Bosna i HercegovinaObavještenja

Obavijest Ministarstva za boračka pitanja KS korisnicima Vaučera za posao iz redova boračke populacije

Postavlja: Redakcija
Datum objave: 1. jul 2024 @13:21
ID115464

Ministarstvo za boračka pitanja Kantona Sarajevo poziva korisnike Vaučera za posao – djecu šehida-poginulih branitelja, koji su svoje zaposlenje pronašli preko pomenutog projekta 2022.godine, da se jave u Službu za zapošljavanje Kantona Sarajevo.

“Korisnike Vaučera za posao, kojima ugovor o radu ističe u tekućoj godini, a zaposleni su u Javim ustanovama, te nisu riješili svoje trajno zaposlenje pozivamo da se jave na broj telefona 033/569-132, ili 033/569-100, do kraja mjeseca jula. Osluškujući potrebe djece šehida-poginulih branitelja, planirano je produženje ugovora o radu uz saglasnost poslodavca, a sve u cilju njihovog trajnog zaposlenja”, ističu iz Ministarstva za boračka pitanja KS u tekstu ovog obavještenja.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Stavovi izraženi u tekstu iznad, ukoliko je naveden izvor, ne predstavljaju stavove portala IlijašNet. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju naše stavove te su odgovornost autora komentara.*
Saopćenja za javnost, dojave, informacije, najave događaja, pitanja i sl. šaljite na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com

Povezani članci

Back to top button