Bosna i HercegovinaIzbori 2024

Javni oglas za izbor glavnih operatera i operatera za provedbu „Pilot projekata – za Lokalne izbore 2024. godine“

Postavlja: Redakcija
Datum objave: 27. aug 2024 @13:25
ID117367

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine danas je objavila Javni oglas za izbor 38 glavnih operatera i 443 operatera za provedbu pilot projekata na Lokalnim izborima 2024. godine u ukupno 23 grada/općine.

Rok za podnošenje prijava je osam (8) dana od dana objavljivanja javnog oglasa na društvenim mrežama i internet stranici Centralne izborne komisije BiH www.izbori.ba, gdje svi zainteresirani mogu pronaći detaljne informacije o uslovima oglasa. Javni oglas će također biti dostupan na internet stranicama općinskih izbornih komisija i na oglasnim pločama općina u kojima se biraju glavni operateri i operateri.

Kako bi se osigurala šira informisanost javnosti, konkurs je objavljen i u dnevnim novinama Dnevni avaz, Glas Srpske i Večernji list.

Prijave, zajedno s potrebnim dokazima o ispunjavanju uslova, kandidati mogu dostaviti Centralnoj izbornoj komisiji BiH putem e-maila na adresu kontakt@izbori.ba, putem pošte na adresu: Centralna izborna komisija BiH, Danijela Ozme broj 7, 71000 Sarajevo, ili lično u sjedištu Centralne izborne komisije BiH na navedenoj adresi.

Javni oglas je dostupan na linku: https://www.izbori.ba/Documents/2024/08/javni_poziv_operateri_p_2024-bos.pdf?v=1

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Stavovi izraženi u tekstu iznad, ukoliko je naveden izvor, ne predstavljaju stavove portala IlijašNet. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju naše stavove te su odgovornost autora komentara.*
Saopćenja za javnost, dojave, informacije, najave događaja, pitanja i sl. šaljite na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com

Povezani članci

Back to top button