Nekategorisano

Amar Dovadžija: Saopćeje povodom uništavanja predizbornih plakata

Postavlja: Redakcija
Datum objave: 8. sep 2024 @10:00
ID117770

Saopćenje Amara Dovadžije, kandidata stranaka Trojke za načelnika Općine Ilijaš prenosimo u cjelosti ispod.

“U ovu kampanju smo ušli sa jasnom vizijom, principima i mjerama.

  • Naš cilj je da našim sugrađankama i sugrađanima ponudimo nešto novo, #BOLJE.
  • NAJOŠTRIJE osuđujem svaki vid nekorektnosti, vandalizma i izazivanja političkog sukoba u ovoj izbornoj kampanji, posebno uništavanje bilo čijeg izbornog materijala.
  • Pozivam sve one koji imaju spoznaju o izvršiocima i nalogodavcima ovog i sličnih djelovanja, da iste što prije prijave i da se počinioci adekvatno kazne.
  • Da bi se ovakva i slična djela u korijenu sasjekla, sutra ću uputiti zahtjev za sastanak sa načelnikom PU Ilijaš na kojem ću tražiti da se u narednom periodu policijski nadzor poveća na veći nivo.
  • Politički sukob je očigledno nekima potreban u koji nećemo ući.

Za #BOLJI Ilijaš” – stoji  saopćenju

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Stavovi izraženi u tekstu iznad, ukoliko je naveden izvor, ne predstavljaju stavove portala IlijašNet. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju naše stavove te su odgovornost autora komentara.*
Saopćenja za javnost, dojave, informacije, najave događaja, pitanja i sl. šaljite na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com

Povezani članci

Back to top button