Bosna i HercegovinaOpćina Ilijaš

Posjeta predstavnica OSCE-a (ODIHR) u BiH Općini Ilijaš

Postavlja: Redakcija
Datum objave: 12. sep 2024 @8:26
ID117913

Načelnik Općine Ilijaš Akif Fazlić danas je u svom kabinetu ugostio predstavnice OSCE-a (ODIHR) u BiH. U okviru predstojećih aktivnosti vezanih za izbore u Bosni i Hercegovini, predstavnice OSCE u BiH, su u želji za nastavkom uspješne saradnje sa Općinom Ilijaš, sa Općinskim načelnikom diskutovale o ključnim pitanjima vezanim za predstojeće Lokalne izbore 2024. godine u Bosni i Hercegovini. Sastanku je prisustvovala i Sekretarka Općinskog vijeća Ilijaš, Ilda Kahriman.

Nakon sastanka u kabinetu Općinskog načelnika, predstavnice OSCE ODIHR u BiH posjetile su i Općinsku izbornu komisiju Ilijaš, te na istu temu razgovarale sa članom Općinske izbore komisije Ilijaš, Mehom Gljiva.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Stavovi izraženi u tekstu iznad, ukoliko je naveden izvor, ne predstavljaju stavove portala IlijašNet. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju naše stavove te su odgovornost autora komentara.*
Saopćenja za javnost, dojave, informacije, najave događaja, pitanja i sl. šaljite na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com

Povezani članci

Back to top button