Dojavi vijest i postani čitatelj-reporter!

Želimo da pružimo priliku studentima, srednjoškolcima, osnovcima, nastavnicima, profesorima, radnicima, firmama i kompanijama da predstave svoj rad i podijele svoje namjere, uspjehe ili sadržaje, kao i svim drugim osobama da javno ili anonimno objave ono što su uvijek htjeli a prije nisu imali priliku.

Poseban poziv upućujemo svim stanovnicima i građanima Ilijaša, svim mjesnim zajednicama, te čitaocima i pratiocima da nam šalju  svoje komentare, probleme, slike, ideje i tekstove kako bi svi građani bili informisani o dešavanjima na području Općine Ilijaš i šire.

Šaljite nam vijesti, fotografije, najave, informacije bilo kakve vrste i mi ćemo ih objaviti ukoliko su prikladnog sadržaja i ne krše pravila sajta!

Vaše dojave možete slati na mail redakcija@ilijas.net ili klixbih@gmail.com, preko Facebook stranice ovdje ili Facebook Messenger-a ovdje, telefonom na na broj +38762-118-465 (WhatsApp + Viber).

 

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.