Dojavi vijest i postani čitatelj-reporter!

Ideja IlijašNet portala  je informisanje  i promovisanje ljudi i događaja  na području Općine Ilijaš i šire. Sadržaj IlijašNet-a objektivan je i nije politički orijentiran. IlijašNet ne favoritizuje nikog.

Želimo da pružimo priliku studentima, srednjoškolcima, osnovcima, nastavnicima, profesorima, radnicima, firmama i kompanijama da nam predstave svoj rad i podijele svoje namjere, uspjehe ili sadržaje, kao i svim drugim osobama da javno ili anonimno objave ono što su uvijek htjeli a prije nisu imali priliku.

Poseban poziv upućujemo svim stanovnicima i građanima Ilijaša, svim mjesnim zajednicama, te čitaocima i pratiocima da nam šalju  svoje komentare, probleme, slike, ideje i tekstove kako bi svi građani bili informisani o dešavanjima na području Općine Ilijaš jer na to imaju pravo.

Sve Vaše dojave možete slati u našu redakciju, na e-mail   redakcija@ilijas.net ili javiti na telefon    +38762-118-465 (može i Viber), a možete nam poslati poruku na Facebook fan stranici Ovdje.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

#IlijašNet #iNet | 2018 IlijašNet© Prvi u Ilijašu
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.