Metodsko pokazna vježba HOLDINA 2021. (VIDEO)

Redakcija 13. jul 2021 ID: 19932

Kako bi obilježili mjesec zaštite od požara,uprava HOLDINA je u kompleksu HOLDINA u Podlugovima, bila domaćin metodsko –pokazne vježbe.

Organizator ove vježbe bilo je Vatrogasno društvo Vogošća uz saradnju sa vatrogasnim društvom Novo Sarajevo 1934, te sa Industrijskom vatrogasnom jedinicom HOLDINA, Crvenim križom Općine Vogošća, CZ Općine Vogošća i CZ Općine Ilijaš.

Kako je kazao komandir VD Vogošća, Ernis Zuko, vježba se zasnivala na uvježbavanju radnog osoblja, vatrogasnih jedinica, ekipa prve pomoći i pripadnika policijskih službi, pri gašenju požara uz upotrebu raspoloživih sredstava, kao i uvježbavanje zaposlenih za postupanje u kriznim situacijama, praktična primjena opreme za gašenje požara.

Ova vježba svakako će pomoći pripadnicima Vatrogasnog društva kako bi prevazišli izazove koji su pred njima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sadržaj iznad je u naš sistem unešen 13. jul 2021 @21:23 od strane autora Redakcija osim ako nije navedeno drugačije (preuzeto, izvor obavezan) i numerisan je unikatnim brojem SN1/2107-132123-19932 koji možete koristiti tokom prijave kako bi znali o kojem se sadržaju radi. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.
Želite li dostaviti saopćenje za javnost, dojaviti vijest, najaviti događaj ili se reklamirati na portalu IlijašNet kontaktirajte nas na:
Email: ilijasnet@gmail.com
Viber poruke: +387 62 118 465
Facebook poruke: Facebook Poruka

Povezani članci

Back to top button